Wednesday, October 28, 2009

Permata Hidupku Bertambah Hari Ini

Alhamdulillah..

Itu je ungkapan paling sesuai untuk aku ucapkan..

bukan setakat hari ni..tapi untuk setiap hari aku lalui..

Hari ni aku rasa sangat happy..

Aku dapat anak sedara baru..

Dan apa yang aku paling happy..

baby boy ni adalah anak sedara lelaki aku yg ptama..

akhirnya,makbul doa mak aku untuk dapat cucu lelaki..




Yang baju hijau tu nama die Nabila..

anak sedara aku pling sulung..

seorg yg sgt memahami dan dgr ckp org tua..

suka belajar sesuatu yg baru walaupon luar kemampuan die

Yang baju biru tu nama Aliyah..

anak sedara aku no 2..

seorang kakak yang manja dan suka bergurau..

pling besar antara semua anak sedara aku..haha..




Yang ni yang ke 3 n nama die Natasha..

dlu die seorg yg suka nangis..

x boleh kna marah skit mesti nangis..

tp skarang dh okay..dh besar kan asha!!hehe!!



yg ni yang ke 4 n nama die Alisha..

Die sgt suka make up mgalahkn pompuan dh besar

x mudah nangis n x cpat putus asa..

tp cakap pelat lg la!!aduh!!dh besar la sha!!

ckp mcm baby lg!!



yg ni yg ke 5..nama die fathnin..

still x rpat ngan aku..

x leh jalan lg..just merangkak je..

n da latest baby boy yg lahir pg ni..

x de pic die lg la..

papepon,

wahai anak2 buah ku!!

Ayah Su sentiasa menyayangi korg!!

Korg semua dh wat life ayah Su happy!!




2 comments :

Anonymous said...

aisehmen..bahagianya hidup dia..hanya Tuhan yg tau..huhu..
dikelilingi anak sedara mmg sgt best.

-su juga-

escort clique said...

nape anonymous su..bgtau la su ni sape??