Tuesday, November 24, 2009

Banjir..Raya..

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini,


setiap kali musim raya haji,banjir pun akan turut serta..







lebih-lebih lagi di area pantai Timur..


Mungkin sebab raya haji jatuh musim bulan tengkujuh..


teringat raya tahun lepas,nak balik raya haji kat kelantan..


sehari sebelum raya baru bertolak..


kereta x yah nak citer la kan..


banyak sangat sampai x nampak jalan tar..


Sampai je kat Gua Musang,my bro terus g highway ke Kuala Krai..


x tahu plak yang jalan tu tutup..







dah la traffic jam,hujan lebat pulak tu..


hari dah lewat petang dah..


dah jauh perjalanan..tibe2 ad traffic block..


rupa2nya jalan x leh lalu sebab banjir


mujur ad jalan alternatif,kalau x beraya dalam kereta la nampaknya..


x pon balik la KL..sedihnya..


Mujur la last skali smpai jugak walaupon agak malam..hehe..


macam tu la kalau banjir masa musim raya


so,kesempatan ni nak wish..


Selamat Hari Raya Aidiladha..







and


pada blogger yang duk kat Pantai Timur @ nak balik raya ke sana,


hati hati dan jangan main banjir..


2 comments :

aCu said...

salam aidil adha wan =)

rozuan said...

salam aidiladha kak chika yg ku syg!!huhu!! =)