Sunday, November 8, 2009

bola..ninja..komuter..

ari ni sepatutnya pegi Bukit Jalil tgk bola Final Malaysia
Kelantan Vs NS naza..
tp cancel coz ad problem ckit..
so,nak x nak kna la cari satu tempat utk aku tgk game tu..
terus terfikir nk g Serdang coz kat situ ad satu maple..
Before tu ajak sorg kwn aku tgk cter Ninja kt Mines dlu..



mmg best sgt filem ni..sgt adventure n penuh action..
sape yg minat cter yg mcm ni,x sia2 korg tgk..
x nak la cter pasal sinopsis die..korg tgk je la..
then,terus g maple kat situ..
game dh start..lmbt ckit smpai..hehe


alang dh smpai situ,order la maggi goreng..
lapar gler perut ni..



smpat jgak la snap bape gmbr game tu..
tp x clear sgt la..
ambk kt LCD screen je kan..haha..











smpat lg pose mase tgk game..huhu




tapi x sempat hbis,terus nak balik..
sebab mata pon dh penat..
tkut jugak terlepas komuter nanti..
so,blik la dulu..biarkan je la game tu..
on da way nk smpai stesen komuter,ambk la bape pic utk kenangan..hehe..
ye la..x tau ble lg nak dtg sini..
cuti sem pon dh nak start dah kan..









ni la kawan yg teman aku tgk bola n movie tu..


masa tgh tggu komuter pon..
boleh lg ambk gmbr..
fajam fahamla komuter skarang..
naik bosan bile tggu die nak datang..




ad sesuatu menarik perhatian aku..
aku suka akan design kondominium ni..
bangunan die on da way nk g mines..
mmg aku bcadang nak tinggal di sana bile aku kerja nanti




haha..byak betul pengalaman hari ni..
arap arap berguna untuk aku nanti..


p/s
  • teringat kat sahabatku bila tengok cter ninja..nama hero tu Casey..sama bunyi ngan KC..rindu la plak..haha..
  • Buat pengguna Komuter,jangan la rasa pelik kalau ada orang bagi seat untuk orang yang lebih memerlukan..
  • Jangan pandang orang dengan sebelah mata..memang x suka orang pandang aku guna hujung mata..perasan bagus..hebat sangat ke??  



4 comments :

EasTBuLLeT ChaoTiC said...

kurang ajar... tak ajak aku!
aku ajar kuar taknak!



http://eastbullet.blogspot.com

escort clique said...

ko kan g majlis graduasi sekolah ko..

cm ner aku nk ajak?

aCu said...

wanje! haha..selamat berblog~ =)

escort clique said...

selamat berblog jgak chika!!