Thursday, November 12, 2009

Good Bye secara rasmi!!






kurang dari 12 jam lagi..

secara rasminya aku akan meninggalkan kajai n UKM tercinta..

pulang ke KL ngan perasaan yg sangat seronok..

dah fikir apa plan nak wat nanti masa cuti..

n of course raya haji tahun ni,aku akan balik kelantan..

faham fahamlah raya haji kat sana sangat meriah..

x sabar nak makan satay,daging panggang,nak wat BBQ..

ni yang x tahan ni bila sebut pasal makan..

habis la naik berat badan aku nanti..

eh..ini dah macam wat entry pasal raya plak..

tadi kata nak wish good bye..

x pe la

ni kan "blog aku,cara aku,tiada kaitan ngan hidup ko"


eh..tpinjam ayat kawan aku dalam blog..

sori k lya..

ayat ko ni best la...huhu..

2 comments :

aCu said...

haha..'pulang ke KL'? gaya ayat cam jauh sgt je~ hehe

rozuan said...

jauh kot..tau la umah cika kt bangi..haha..jauh kan..gurau je la!!!