Wednesday, November 25, 2009

melencong ke Times Square..

ari ni macam biase la..


aku melencong ke Times Square..


with my bro..


Esok dah nak balik kelantan dah..


x sabar nak raya ni..


ari ni kat Times agak busy..


biase la musim cuti sekolah..




suasana krismas kian terasa..


bile pokok krismas dah terpacak tinggi..





tempat yang dituju konfem la wayang..


bnyak pilihan la..pening pale aku..








at last,nk tgk cter 2012..huhu..






Boleh tahan la citer ni..


full of adventure walaupon sometimes x logik kan..


rating aku bg 4/5..


terus la jalan2 kat cosmo world..


malas la nak masuk..


fulus makin kering..huhu..








it's time to eat..


nak jimat budget..so makan la kat food court..


Yee Mee Claypot..kenyang!! =)..





tanda appreciate kat abg aku..


yg byk belanja mase cuti ni


nk letak la pic die,walau dari belakang..hihi =)





nk jugak letak pic aku..hehe..






seronok tol hari ni..

p/s
I will be offline for a while..waiting for me for my next entry..

5 comments :

aCu said...

man! cika ske gile masuk cosmo world~ ahaha..tapi takat nek roller coaster die je la..ahaha..yg nek mende alah yg pusing 360 darjah tu taleh..cika gayat gile..last time naek,aku turun2 nages sbb takot...wakakakaka

rozuan said...

haha..cika penakut..

cik EPAL said...

dah lama tak pergi ts :D

EasTBuLLeT ChaoTiC said...

time aku datang TS, pokok tu dah berhias dgn canteknya...

rozuan said...

mmg la..aku dtg sebulan before krismas kot..