Sunday, February 28, 2010

a story about him..



(the pic of him x leh letak atas sbab keselamatan)


who's that guy? yg sure he is a boy,not a girl..
Why I need to talk about him?yeah..because he is really special in my life..
I have lots of friends but I am only have one true friend..It's him..

aku pon x tau die tau ke x aku sgt suke kwan ngan die..
tp yg penting bile aku ngan die,aku rase tenang gler..
at least mcm ad tmpat utk aku cerita pape je..

mcm biase la,ktorg pon pnah jgak btengkar(skadar melawak je la..)
mmg x nafi,ktorg ad minat bbeza,status family bbeza..
byk lg la benda yg bbeza dlm life ktorg..
tp aku stiasa cuba minat ap yg die minat..
skadar nk sokong ap yg die minat..
utk jadi kawan yang sejati kan..

"hai anakku,apabila engkau ingin bersaudara dengan seseorang, buatlah dia marah sebelumnya.Jika dia berlaku bijaksana di waktu marah,teruskanlah.Kalau tidak, jauhilah dia."
Luqmanul Hakim

tapi,aku ni sgt la teruk..pnah tipu die ..
tapi,paling aku suke die,when I talk the true things about me..
die x pnah nak marah n senyum lg..
Ya Allah,die mmg boleh jd kawan yg baik..
Mgkin die rasa friendship is important than others..

aku harap die baca ap yg aku tulis..
sbb aku tau die pon suke buka blog ni(walau kkadang)..
die mesti tahu aku cakap pasal die..

To him,thanks friend for your nice attitude to me..
May Allah bless u forever..
We are meant to be friend forever. : )

2 comments :

Alynn Notnot said...

smoge persahabatan korang berkekalan ^_____^

Nur Diyana Mukhtar said...

tau xpe.. so sweet.. hehe.. :)
jap2..

aku??

;p hehe