Wednesday, February 10, 2010

UKM blogger..


Directly copied from blog khairul Anuar


Entry ini hanya untuk pelajar/warga Universiti
Kebangsaan Malaysia sahaja.

Apa guna anda buat blog? meluahkan perasaan anda? bisnes? aktiviti anda?
apa2pon sebab nya, anda lakukannya untuk dibaca, kan?

Masalah yang timbul sekarang, kita tak tahu link blog rakan kita,
masalah-susah nak cari.
kadang2 duk kat 1 kolej pon xtau blog rakan2 kolej yang lain.
penyelesaian?

Apa ini UKM blogger?
Waktu2 terluang macam nie, sambil xtau nak wat apa, aku telah menubuhkan komuniti nie.

sila click dibawah..

So, ape fungsi komuniti nie?
fungsi nya ialah tuk kumpulkan semua link2 anda (pelajar ukm) dan letak di entri ini.
anda hanya perlu beri link blog anda, sertakan dengan nama kolej anda melalui komen post ini disini.
mudahkan?

Mari kita kumpulkan link2 blog, dan kita share di sini, oke?
sambil kita share sesama kolej, sesama universiti, kita boleh tingkatkan follower antara kita, tingkatkan trafik supaya google senang search, kita boleh berkongsi pendapat, masalah boleh kita share bersama, xgitu?
"You follow me, i'll follow you"

3 comments :

aCu said...

tak paham. amende ni?

aCu said...

wan! story la sikit.x paham.

keen keen said...

tkde pun website die?