Tuesday, March 9, 2010

Sibuk dan Menyibuk..


p/s gmbar tiada kaitan dengan entri..otak pening akibat sibuk..: )

salam..mase untuk sibuk..
x ketinggalan untuk menyibuk skali..

banyak benda kna buat..oh TITAS..aku lupe akan presentation group..tetibe lecturer tu ckp"okay..mggu ni start presentation grup.."

apa cer?group aku lngsung x wat+ tajuk assignment pon x thu n x ingt yer(akibat enjoy dlm kelas TITAS tahap melampau n lupe nak salin tajuk)
bbekalkan azam yg hmpir nk pupus ni..mula la ari ni tekan keyboard n buka microsoft word..
yg smakin bersawang dan penuh habuk akibat lama x bkak..
perhatian yer..ratio saya utk surf blogger : microsoft word adalah
20 : 1..sungguh ajaib yer..haha..


MEDIK??ini lg satu hal..hmpir mnjelma yer..
buat yg x tahu MEDIK tu adalah Dinner KAJAI..
retro muzikal 70 an yer tema die..
dgn bju x thu nk pkai ap+ no seat for me (akibat ghairah nk jd AJK persembahan)
amek ko..lapar la ko tgk org len makan..haha..
confirm next yer x nk ambik AJK ni..hehe..


study yg bgai nk gler menambahkan darjah kepeningan aku..
biomath..wah..mmg hebat!!tadi lecturer tu warning awal2 yer..
membuatkan aku sentap sementara..
"subjek ni senang k..tp sy akan twistkan sdikit n make it more complicated.."
huh!!cm x de perasaan je die ckp..

2 comments :

Nur Diyana Mukhtar said...

hehe.. good luck.
sekarang memang timing smua org gelabah banyak keje n acara.. (:

eastbullet said...

aku tak pergi MEDiK... sebab esok nya aku nak pergi Teluk Intan..hu3!

http://eastbullet.alumnisegakl.com