Tuesday, April 27, 2010

5-five-khamsah (lebih grand dari Grammy Awards)




Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Teddy bear di atas adalah untuk saya dan bukan untuk anda..mahukan teddy bear di atas tu..boleh!!tapi bukan free je tau..sebab dia lebih grand dari Grammy Awards.. Award ini dihadiahkan kepada aku dari pengikut setia blog aku iaitu BungaKopi..

Antara syarat-syarat nak menang award ini ialah..

~Copy award ni macam dapat Grammy Award.
~Bagitahu orang yang beri dan link blog pemberi award ni.
~Tajuk post korang mesti ada perkataan 5-FIVE-KHAMSAH- :)

1-FIVE name that people call you
-rozuan(kawan2 aku panggil)
-wan(kawan2 UKM aku panggil)
-due@jue(kawan2 kt Kelantan pnggil)
-adik(ibu n ayah panggil)
-ayah su(anak sedara aku panggil)

2-FIVE important dates in your life
-20 November 1990(my birthday)
-17November 2000(tarikh kematian abang kesayangan)
-1 Rabiulawal(tarikh kelahiran Nabi Muhammad SAW)
-everyday is the important day for me
-tarikh kematian yang entah bila

3-FIVE things that you done yesterday
-update blog aku
-tidur
-makan
-bagi kucing makan
-study untuk exam genetik

4-FIVE ways to be happy
-Always remember God
-smile
-lari dari masalh
-tenang
-do the work that you r interested

5-FIVE favorites movies
-ketika cinta bertasbih
-talentime
-avatar
-phobia 2
-pisau cukur

6-FIVE favorite hobbies
-online(facebook,blog)
-playing violin
-singing n dancing
-photography
-playing volleyball n tennis

7-FIVE favorite people
-ibu
-ayah
-Rasulullah SAW
-my friend
-anyone

8-FIVE favorites place for vacation
-Makkah(not for vacation okay!!)
-Japan
-France
-china
-serata malaysia

9-FIVE reason you answer the survey
-aku busy ngan exam
-aku memang suka benda ni
-saja2 nak try
-aku nak teddy bear tu
-x de point nk update blog

10-FIVE person to tag..
-Kersani dan kasturi @ shukri(saja nak suruh dia buat balik..nak ganngu dia exam)
-TOkNabe
-AyiedFarid
-WacanaKurit
-Sharilzura

**mau tido dah!!esok exam Biologi Persekitaran..wish me Good Luck!!


No comments :