Monday, April 12, 2010

b.i.o.m.a.t.h. @ bio - physics - chemistry - math..



gentar hati dengar subjek ni..
mana x nya..hati ini dari kecil sgt anti dengan nombor dan math..
ingatkan ambil Ijazah Sarjana Muda Sains Biologi (Tumbuhan)..
boleh la lari dari math..tp pergh..amik kau..


satu sem belajar dgn cikgu yg ingin jadi seorang perfectionist..
setiap soalan perlu jawapan yg lengkap..huh!!

dah la die satu-satunya lecturer UKM yang mengajar subjek ini..
memang kna ikut style die la kan..

Mid Sem exam ari tu pon dpt half je
dari full mark..
aku ingatkan biomath ni = bio + math..
ttibe plak mid sem ari tu..
keluar soalan fizik..gravitational force lagi tu..haha
mati nak menjawab + kna buat formula sdiri plak tu..
confirm la salahkan formula ciptaan sendiri
yang x masuk akal dan logik..haha..

tetibe plak dlm kuliah biomath..
keluar plak subjek kimia..apa ni!!
nape tajuk die x bg je bio-chemistryphysicmath..
kan seronok dengar tu..

Papepon tomorrow aku akan ambik paper ni..
kul 8.30 pg di DECTAR
sangat takut dan gentar ye!!
mudah2an everything will be fine..

come on biomath!!join my mind tonight!!

2 comments :

KizZ said...

good luck rozuan.

em memang ape yg kite tak suka 2 lah kite dpt.
dulu kami applay lain tapi tgok sekarg,kiz amik deg in math..haha..

ateeka amer said...

exam exam! all the best :DD