Friday, July 30, 2010

sacrifice demi Kajai tercinta..



sejak minggu lepas, hari2 rasa sgt letih..
biase la ari2 pakse tdo kul 2-3 pg..
bkn saje2..aku diminta utk ajar tarian boria kajai..
utk Pesta Konvo..

sbg seorg koreografer tarian yg x bertauliah..
terpaksa aku bhempas pulas ingat semua step dan flow pattern..
tp,aq x kisah sbb smua ni utk Kajai tercinta..

aku mau sejarah berulang kembali..
klu tahun lepas,Kajai dpt no 2, thun ni aku mau no 1..
Budak kajai boleh buat..
Walau kita Kolej sukan, tapi kita semua all rounders!!


8 hb 8..tarikh keramat..
malam itu akan tentukan sjauh mana usaha kita..

buat junior semua,teruskan usaha hingga saat terakhir!!
malam tu kita pulun habis!!
thanks to senior and all kajaian yg support kitorang!!

4 comments :

Shukri Mohd Ali said...

chaiyok2 wei!!! buat yang terbaik!!!

Bungakopi said...

upload video menari nanti. heheh

TokNabe said...

Nak tgk video nanti klu ada.... youtube.

.b.e.d.d.y. said...

ala nak tengok korang perform nanti tp takda kat ukm pulak time tu. chaiyok2 kajai.bagi dapat no 1 k :)