Tuesday, July 13, 2010

totally different..


ari pertama bergelar senior UKM..bosan tol..wat penat jalan kaki g fac..mmg x de kelas la..

tmbah plak pening ngan dftar kursus..jadual aku sgt pack n no time to enjoy tahun ni..

bila aku tgk jadual aku,rasa mcm nk bunuh diri..

aku dpt duga nanti aku terpaksa berkejar ke sana ke mari..

masa kelas dekat2 n lokasi kelas sgt jauh..tambah dengan panas sekarang yg x menentu..

sem ni mencabar minda aku..++ad sbjek x dpt dftr..mmg kos ni wat masalah tol la..

papepon enjoy ngan blik baru,roomate baru..dan suka dgn hidup baru aku

yg sgt menyeksakan dan membosankan!!

3 comments :

ateeka amer said...

gunalah bas. aku pergi fst pun naik bas. hehe. sape rommate?

aCu said...

kalau nak bunuh diri, sila wasiatkan brg kat cika dulu ye.

baincardin said...

Salam. Jom kita menghayatinya bersama! ^_^