Friday, October 1, 2010

off to fieldwork @ Tasik Chini Pahang


Salam dan Selamat buat semua..

Esok sehingga hari Ahad, aku tak kan dapat nak update blog ni..

aku ada misi penting untuk dilaksanakan..
fieldwork di Tasik Chini Pahang..

aku harap dapat pengalaman baru kat sana..
Selain dari kaji tasik kat sana,harap dapat release tension..

dapat hirup udara nyaman n segar..x macam kat bangi ni..
jauh dari kawasan kota..

Tapi,bila aku smpai di sini nanti,aku mahu cerita pengalaman aku..
Segala foto dan catatan serta nota akan aku ceritakan
pada post yang akan datang..

Selamat berblog semua..
aku undur diri..

2 comments :

aCu said...

tasik chini? gud lak! haha..lecturer bio suke kutuk tasik tu. jadi, sabar je ye. hehehe..kami dah lali dah~

awaniz said...

mana gambar2 yang amik guna d90 tuh? huluq kat aku skit..biaq aku edit jadi HDR...