Thursday, November 4, 2010

Bangga tak jadi blogger??



Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua

malas nak post panjang-panjang..
simple-simple sudah la..

Bangga tak korang adalah seorang blogger?


Kalau aku,aku bangga sangat..
Blogger is my part-time dan Student is my full time..
Ko mampu??
Korang mesti bangga sebab korang ada blog sendiri..
tak semua orang boleh buat blog..
hanya yang minat je yang boleh bertahan..


Korang kena berbangga jadi blogger..
Blogger ni punca pendapatan sampingan aku..
tempat cari kenalan baru..
tempat berkongsi idea..
orang lain ada??x de kan..

so,aku bangga jadi blogger..huhu

12 comments :

awaniz said...

I have it... do you??? he3!

asmida said...

BANGGA SGT!!!HEHE...

Nur Diyana Mukhtar said...

bangga habis.. :) hahaha.. sebab mampu meneruskan kerja karangan yang dulu hanya akan disuruh oleh cikgu.. kini tidak lagi.. wahaha

Rozuan Ismail said...

bangga sangat bila dapat feedback positif dari blogger semua..cepat2 sape lagi nak komen..

faizs said...

saya bangga dgn blog saye.. kembang idong da ni wan.. kahkah.. =)

Rozuan Ismail said...

haha..kembang2 pon bagi kecut balik la..kan takot x kecut2 plak..susah nanti..org tnya kenapa hidung kembang..sebab ada blog..haha..malu geng kita..

Nawal Atifah said...

betol3..
sy bangge ade blog..
even memle buat blog ni kne pakse..
hehe..

Rozuan Ismail said...

kisah2 blogger..kena paksala.. saje2 buat la..last2 semua aktif smpai sekarang..wah..bangga ada blogger macam korang semua..

zairil said...

nk mnyibuk gk...ak pun bgga jd blogger bia bru ag pown...

Rozuan Ismail said...

huhu..x kira lah korg junior atau senior blogger..yang penting korang dah join dunia blogger..

kirei girl said...

hm yup2..bole luahkan ape yg terpendam...=) tp i prefer to share with knln baru dr knln lame...=) sbb kadg2..too sensitif...=)

Anisa Anuar said...

bangga jugak...tapi...tak merasa lagi pendapatan sampingan...do 4 fun...