Thursday, November 4, 2010

Game Bola RAMD 1 vs 9 RAMD PARA de UKM


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

semalam,aku diajak kawan aku untuk tengok game bola
antara Rejimen Askar melayu Diraja(RAMD) 1
lawan
9 RAMD PARA(Payung Terjun)
kat stadium UKM..

Apa paling best,perasmian game ni disempurnakan oleh Sultan Kedah..
saja nak luangkan masa yang bosan..
menunggu gap exam 10 hari..
saat yang memeritkan

Kemenangan berpihak kepada 9RAMD PARA..
gol 2-1

yang jersi putih tu 9RAMD PARA..
yang jersi merah tu RAMD 1

tengok je lap pic bawah ni k..
maaf gambar kurang cantik..pkai kamera fon sahaja..





23 comments :

Epis said...

wah, bestnye mengusha....

Rozuan Ismail said...

haruslah epis..huhu.. ramai taw,u x nak ke?haha..

Epis said...

x dijemput mengusha...
x mengapalah~~
u all amek jela~~

Rozuan Ismail said...

pasrah je bunyi u ni..i pon x plan nak pergi..tiba2 ada orang ajak, i ikot lah..kalau i taw u nak pergi,i ajak je..

Epis said...

hihihi..
its okeyh..
i x kesah pon~~~
just bertuah u dapat cuci mata,haha....

Rozuan Ismail said...

dapat cuci mata je..bukan dapat tuan nya pon..haha.. better u x pergi..kurang maksiat u buat taw x..huhu..i ni kena pergi solat taubat ni..

ateeka amer said...

aku tak tau kenapa aku lebih minat ragbi dari bola. hurm.

Rozuan Ismail said...

laen orang lain citarasa..ragbi kan "a tough game played by gentlemen".. aku pernah baca motto tuh..

kirei girl said...

=)wah pengalaman2...da lame minat bola???

Rozuan Ismail said...

minat tgk orang main je..kalau nak main,lmbat lagi..haha

kirei girl said...

nape pulak?? mane taw bole jd pemain antarabangsa ke?

Rozuan Ismail said...

saya ni kaki bangku..hik hik..game related ngan kaki mmg x leh g..klu game related ngan tngan ok..cm bola tmpar, tenis,skuasy..boleh la..tp stakat nk men bola biase boleh la cuma x pro la..

Nur Diyana Mukhtar said...

ramai jugak g tgk upenye.. hehe

Rozuan Ismail said...

ramai je..penuh gak keliling stadium..

Nawal Atifah said...

wah..
smpt lg ade match tyme2 nga exm ni..
hehe..

Rozuan Ismail said...

game ni x de kaitan ngan ukm pon..cuma diorg pnjm stadium ukm je utk game ni..alang2 asrama sebelah stadium je,pergi la tengok kan..huhu

Nadeeya Khair said...

ehh bukan dh follow ke pakcik biola ni?blum eh? jap ehhhh :P

Nawal Atifah said...

owh..
slalo ker org wat event o sukan kt stdium ukm tu?

Rozuan Ismail said...

nadeeya:thanks for add my blog..

nawal atifah:selalu je..mmg sekolah area bangi suka wat sports day kat sini,cm last year,AmBank wat event kat sini..siap jemput faizal tahir..mmg event byk la..

zairil said...

rugi x g tgk sb ak g main air terjun...hahaha

Rozuan Ismail said...

zairil:ingat nk ajak ko..tapi, malas la nak kacau orang nak bermesra kat sungai gabai..haha..

afiq azmi said...

sape punye roll royce tu?

Rozuan Ismail said...

Sultan Kedah nye..