Saturday, November 6, 2010

Jom bantu saya survey!! "your favorite color!!"


Assalamualaikum dan salam sejahtera
buat semua follower,blogger dan reader..

Minta jasa baik semua..
tak kiralah anda follow blog Pak Cek Biola atau tidak..

Aku mahu survey..
Apa warna kegemaran anda semua..
What is your favorite color?
dan kalau boleh,bagitahu kenapa?
reason you choose that color..


kalau nak ceritakan details sikit pon boleh..
cth, kasut korang semua warna pink ke..apa-apa je la..

terima kasih banyak-banyak..

12 comments :

nor aifat a.rahman said...

saye suke warne hitam..sebab macam konfident aje dengan warne hitam..hitam lambang keunggulan.kebanyakkan baju2 aku majoriti kaler hitam..hahaha

Nur Diyana Mukhtar said...

putih sebab lambang suci..
tapi actually semua kaler suka.. sebab setiap kaler ada sebab tersendiri.. :) melambangkan sebuah kehidupan.. kadang2 kita jadi merah, kadang2 jadi biru.. pastu pink.. :)

mimi lala :) said...

purple.lembut je jiwa :)

aCu said...

hahah..my fav colour changes with my age. those days suke kaler biru sebab asal rumah sukan je, mesti kaler biru. heh. then, sbb mak i suke kaler merah, maka i pun joinlah die suke kaler merah. then, dah tua sikit ni, i suke kaler soft/natural. i love purple and combination of brown+yellow+orange. haha..nnti wedding i scallop khemah warna pelangi you. hahahaha

Ayuasia_89 said...

hehe of cozla PINK! coz i love everything PINK!also reminds me of cotton candy and bubble gum,haha love it!nampak feminine jek eventhough i'm not so girlish..

Si JaRi KOnTOt said...

suke warne pelangi... coluorful lgik tue.... wt mse nie.. dpt cri tdung je yg colourful.. klu de bj,ksut, beg ke yg wane colourful.. i akn bli.... wachaaaaa...

Rozuan Ismail said...

bagi wanje,saya suka color biru laut,,sebab warna tuh buat saya tenang n rasa layann je..huhu..sebab tu suka pergi kat pantai..tgk langit biru yg luas..huhu tp, bila dh besar apa2 color yg kaitan biru ,semua minat..bju pon byk color biru..

attoae said...

suk0 kunim laj0k3x...
kalu g shoppim, beli barang memang kuning...
sapa kn, bed0k, sh0wer f0am pilih h0k kaler kunim, bia d0p sedap bau p0m...
keh2x..

miSs Zie said...

sgt suka colour putih..nmpk bersih jew..N blh match ngn sume colour..kbnykn brg sume colour puteh...putih+ pink is da best!!!

ateeka amer said...

dulu kan, aku banyak kaler fevret. selalu tukar2. skang aa. takde kot. aku suka sume kaler. boleh gitu? ;p



aku tak suka warna pink. rephrase: aku benci warna pink.

momochan said...

suka pink! tapi tengok jenis juga la pink die.xsume pink momo suka..

xsuka warna hijau.tapi bila check almari baju bnyak warna hijau.ehh pelik??

NurulAdiba said...

saya suka warna merah. sgt gila. beg, duadua warna merah, sandal merah, kasut yg kena curi pun warna merah :(, cadar pun warna merah, chopsticks pun warna merah, baju almost 90% merah. Seliper jamban jua nerwarna kerah. Pendek kata semua merah la. kenapa? kerana merah itu menawan, comel, cantik, menarik. Sangat memikat hati saya :)