Saturday, November 13, 2010

"Sape nak hadiah free dari Paris? =)"


Assalamualaikum dan salam sejahtera..
buat semua follower,blogger dan reader..

Bonjour.. Je mapelle Rozuan Ismail..
wah!! pandai jugak Pak Cek Biola cakap Perancis..

Alamak..aku memang tak suka join contest ni...
tapi disebabkan Cik Round-Round dah tag nama aku..
aku perlu juga buat untuk tak hampakan dia..

Contest ni adalah dari Cik Ida kita sebenarnya..
Cik Ida kita ni nak bagi hadiah atau souvenir dari France..
Korang x nak ke..jom la join ramai2,,bagi havoc contest ni..
Hadiah dari France tuh..bukan selalu dapat kan..

nak promote la jugak banner dia nih..



mesti bestkan hadiah dia..

Dan..
salah satu syarat contest ni,aku kena tag 3 orang lain..3 je ke..
ingat nak lebih tapi..macam 3 je..




Diharapkan agar semua syarat dah dipenuhi..
Dan teringin sangat nak hadiah tu..huhu

ok lah..Merci Beaucoup..




3 comments :

Awangku Johan said...

thanks ya.. tp bukan ka give tu dh berakhir.. huhhu

Nawal Atifah said...

mekasih lah krn penuhi permintaan kuh..kekeke..

Achahani said...

KALAU MACAM TU, AKAK PUN NAK!!!