Saturday, November 6, 2010

A trip to Batu Caves, not for Deepavali..


Assalamualaikum dan salam sejahtera
buat semua blogger,follower dan reader..

Beberapa minggu lepas,Pak Cek Biola dengan kawan,Rafie
pergi Batu Caves,,saja jalan2 ambik angin..
Selalu tengok dari luar je..
tapi,kali ini berkesempatan untuk masuk ke dalam Batu Caves..

Kawasan sangat cantik..
dan yang penting,sangat penat ye untuk panjat anak tangga yang beratus tu..haha..






best sangat,,
ramai sangat pelancong..
then,kitorang lepak dekat air terjun..sangat best..
dah lama x pergi mandi air terjun..huhu..






Nak ucap thanks buat Rafie and Family sebab bagi tumpang tidur kat rumah..
nice and happy family..thanks for your hospitality..
nice and memorable weekend..

19 comments :

Epis said...

wah, bestnye air terjun~~~~

Nur Diyana Mukhtar said...

bestnya air terjun! :(

Rozuan Ismail said...

kitorang x mandi pon..main2 air je sambil cuci mata..haha.. x bawak pakaian spare..

Rozuan Ismail said...

yana:memang best..tapi x dapat mandi...haha..Batu caves x best ke?nape semua org kata air terjun best?haha..

Epis said...

pki short sudahla~~
sbb i terign sgt mandi air terjun...

Rozuan Ismail said...

haha..dah x bawak short spare..cm ner plak lepas mandi?nanti kita plan la g air terjun nak x?cam best je..huhu

Epis said...

lepas mandi xpyh la pki, pki suar jela~

Rozuan Ismail said...

wah!! pengakuan eksklusif tuh..haha.. dengar ya semua..epis cantik x pakai tut..lepas mandi air terjun ...haha..

Epis said...

biase la nok...
hahaahaa..

ayied farid said...

air terjun mana?ulu yam ke?

Rozuan Ismail said...

haah..ulu yam..ko pernah pergi ke?

faizs said...

air terjun tu kat batu cave gak ke wan..

Rozuan Ismail said...

x de la..kat ulu yam..huhu

attoae said...

rajen nye g derat...
bukey kat0 nk styd.....
aisehh...

Rozuan Ismail said...

ini lama dah..bkn mggu exam.. x mcm budak tuh..tiap2 ari g derak..

akubiomed said...

Semasa naik tangga ada kira sama ketika naik dan turun. Orang kata bukan saya kata jumlahnya tak sama

Rozuan Ismail said...

tak sama ke kawan2 tangga naik dan tangga turun batu caves??..bahaya nih..huhu..bikin takut plak..misteri ke tempat tuh..

attoae said...

huk3...
g derat p0m, stdy jugak.. ;))

NurulAdiba said...

saya kenal rafie tu!! dulu satu matrik, satu lecture :)