Thursday, December 16, 2010

Ada tak benda best yang free??


Hye semua..
pak cek rasa bosan tahap kucing ada tanduk dah ni..
dah la sekeliling pak cek macam x de orang nak borak
dah macam duduk kat benua antartika
mujur x de salji ngan orang Eskimo je..

Pak cek nak buat sesuatu la

Korang boleh bagi cadangan tak?
Apa benda yang best tapi tak perlu modal atau bajet..
Kira free la...erm..
Pak Cek tak leh fikir lah sekarang ni..

makan kat kenduri kahwin,,huhu..boleh tak?

try semua perfume tester kat Guardian @ Watson..ok x??

ha!! x pon g kat Jusco,kan boleh makan yg free kan
yg tgh dok promote tuh..

tolong!!!!!!!!!!!!!!!!!



6 comments :

apezs shah said...

Pakcik pergi kebun getah, main congkak dengan biji getah. free juga tu hehe...:p

Izamir Ridzwan said...

pergh2.. try perfume tu yg tak tahan.. IR gila perfume kalau nk tau

Puteri Iqa Izyan said...

haha.suke brg free eyk? huhu..

Arra said...

mandi sungai..xyah bayar..xpun g picnic kat pantai.hehe..

caliphkaai said...

tulis diari.
ataupun tulis lg blogpost banyak2.

kiwi said...

kalau free,yg xbest pun jadi best.