Saturday, December 18, 2010

AKU BUDAK BARU LAA..



Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Pergi blog Ben Ashaari dan Dia anjurkan satu segmen untuk blogger baru..

cam biasa..header ini wajib ye..

Tempat yang paling menarik yang pernah aku pergi ialah:

Pulau Pangkor

pantai yang cantik dan bersih


tapak tinggalan Belanda
Kenapa? Pulaunya sangat indah.. Dari Jeti Lumut,kena naik feri untuk ke sana..Dalam perjalanan boleh tengok Kapal TLDM depan mata.. Besar wooh.. bukan selalu dapat tgk face to face kan.. Resort dan Chalet dia menarik perhatian dan harga berbaloi.. Kat situ, wan pernah jumpa satu pokok yang batangnya bau macam coca-cola..Kat situ ada Teluk Segadas,memang cantik dan indah..boleh tgk matahari terbit dan terbenam..boleh main aktiviti laut macam jet ski, snorkeling,water confidence,kayak..memang syok la..

lagipon dekat sana boleh tengok kota tinggalan Belanda..makanan pon sedap-sedap dan saya suka sotong kering..huhu..jom ke pulau pangkor..the best destination for me!!



7 comments :

♥ Teacher Rinz ♥ said...

da folow da..folow me lak

Sepatu Hijau said...

salammm..abg ben buat segmen baru lagi ek...dah tak larat nak joint..heeeeeeeeeeeee

Shahazrin said...

erm... cantik,

Syafiq Rosli said...

all da best

DiaUmaiNiNaz said...

cayalah awk...

aida4eva said...

pulau pangkor pown best! :))

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...

datang guling2 tengok entri jap (^__^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life