Saturday, December 18, 2010

Aku expert dalam Facebook tapi Jakun dalam Twitter


Selamat malam you guys..

Sebelom pak cek maw lelapkan mata ni,sempat kot post 1 benda..



Facebook..x yah citer,,
memang mahir sangat la..
camner nak tag,camner nak tu nak ni..
siap nak stalker facebook orang lain pon boleh..
Kalau setakat games dalam FB,hampir semua dah main..


Tapi bila masuk Twitter,
satu aplikasi yang terbaru berbanding Facebook,
aku jadi jakun..
kawan aku cakap..tweet la kat twitter ko..

tweet tu menatang apa?
memang ngaku ada account twitter
tapi tak reti pakai..
sumpah jakun gila..

Korang ada sama nasib macam aku x?Buta twitter..haha

3 comments :

Zara Affendi said...

hoho. sma kes la kita. zara lgsung xtaw twitter tu guna cmne smpai skrg ni. hohoho.

Scarlett O'Hara said...

Saya jakun tu taklah tapi masih pening2 lalat masuk twitter.

yana_popeye said...

same same ! gler buta twitter . ade akaun , tp tak tau nake maen camne . haha . kesian kan ?