Saturday, December 11, 2010

Bisikan Hati- Dato' Siti Nurhaliza dan Ibu, Puan Siti Salmah


Assalamualaikum dan salam sejahtera
buat semua follower,blogger dan reader..


Hari ini,Pak Cek rasa sangat bosan..x taw nak pergi mana
Bukak lah youtube tu..dah bersawang penuh cicak agaknya youtube pak cek tuh..
terus search Siti Nurhaliza..hehe..

Ada satu video tu sgt best..
Masa ni Siti ngan emak dia, Puan Siti Salmah nyanyi dalam satu show..
memang best sgt suara mak Siti..x sangka kan..

Benar orang kata, kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi..
All the best to Siti!!

P/s jom tgk video ni k..Have fun..



6 comments :

azaliahjsalleh said...

hoho , 2 2 pun chumelllll

sumpit said...

betul2 aku sokong..


| Jemputan untuk menyertai GA | Domain untuk dimenangi |

Ikhlas
- Qalish [Dot] Com -

ANATI SOKI said...

giler!! mak dia punyer voice pun amntap!

nur said...

mak n anak.. cam atilia n salamiah la kan
ALL IN ONE

ayied farid said...

wan aku suka gile dgr lagu mereka berdua ni...:)

kekunang said...

sore mak siti terbaik...