Sunday, December 19, 2010

Blogger Hanis Zalikha lebih popular dari Dato' Siti Nurhaliza!!


Selamat pagi untuk semua..

Seperti hari-hari yang lain, pagi2 mesti bukak akhbar online
untuk tengok isu terbaru kat Malaysia ni..



Terkejut!! Bila si blogger cantik kita, Hanis Zalikha keluar surat khabar myMetro..

Kenapa??

Menurut surat khabar tu cakap,

Dalam carian Google di Malaysia, Hanis zalikha Zainal berada di top 6 ranking..
Mantap x?
dan mengalahkan Dato' Siti Nurhaliza yang berada di ranking bawahnya..

10 individu paling dicari dalam carian Google di Malaysia
1)Maher Zain (penyanyi)
2)Justin Bieber(penyanyi)
3)Luna Maya(pelakon)
4)Allahyarham Din Beramboi(pelawak,pengacara)
5)Lady Gaga(penyanyi)
6)Hanis Zalikha(blogger/pelajar)
7)Lee Min Ho(pelakon)
8)Adam Lambert (penyanyi)
9)Dato' Siti Nurhaliza(penyanyi)
10)Paul Tan(blogger)



Di bawah ini adalah antara perbualan Hanis zalikha dengan wartawan Metro

Saya tidak sangka nama tersenarai dalam carian berkenaan kerana saya hanya insan biasa bukannya bertaraf selebriti popular seperti Siti Nurhaliza dan lain-lain.



“Memang saya terkejut apabila dimaklumkan mengenai perkara ini dan saya yakin ia adalah disebabkan blog yang saya wujudkan lebih dua tahun lalu,” kata gadis tinggi lampai berusia 20 tahun itu.

info!!
** mempunyai pengikut blog seramai 15109(update pukul 10.41 pagi)
**penuntut jurusan Pengurusan Perniagaan di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Segamat, Johor 
**turut terbabit dalam bidang peragaan dan pernah juga memegang watak sampingan dalam filem, Momok The Movie.
**pernah mendapat tempat kedua pertandingan Malaysian Dreamgirl dua tahun lalu.
**seorang pemegang biasiswa JPA

All the best Miss Hanis Zalikha..you are my best blogger!!

13 comments :

Izamir Ridzwan said...

wan, bila la kita nk popular.. angan2 je lebih..heheh

**sHiKinn** said...

tu la..akak pun baca paper..tgk2 muka hanis ada kt muka depan..femes2..pasni pasti meletup-letup lg si hanis zalikha ni kan..dah la gojes..pandai..ehee

Ummi Izzah said...

Selamat 'fofular' juga ...
usaha lebih mesti boleh popular kan...

ahsfantasy24 said...

hnis zalikha mmg best..
^^,

FLORISTICA said...

She is my favorite blogger too.. beauty with brain. i adore her sooo much. :)

Puteri Iqa Izyan said...

she deserved it :))

Siti Nur Amirah said...

hebat kan beliau..;) dia pun idola sy..;)

ahmad jo said...

org cun mmg sentiasa hot! hehe

manna_salwa said...

hebat beliau ni kan..
:)

alienelliz said...

peh..mantap!!..hehe bila la aku nka femes ni..haha

THANKS SEBAB KOMEN KAT BLOG ALIENELLIZ!!!..=)

AD feez said...

die mmg lawa kot... no wonder la kan...:D

Izamir Ridzwan said...

wan, anda terpilih untuk menyertai blog list IR, tapi seblum tu sila ke http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/12/mari-sertai-bloglist-izamir-ridzwan.html

azaliahjsalleh said...

dia mmg hebadddddd
jd blogger pun boleh famous
tp dia x la gile glamor mcm sesetgh blogger skrg nie
rasa rimas bile tgk blogger berperangai cm gitu
bajet mcm artis
commonlah , kita nie manusia biasa je
x perlu nak gile glamour