Saturday, December 18, 2010

Facebook: "In an open relationship"(sila tukar status anda!!)


Selamat malam semua..

Sila ambil perhatian dan hal ini adalah urgent!!

Sila log in ke Facebook account anda sekarang juga!!(Sila Klik di sini)

Sila check di bahagian Info..

Sila check di bahagian relationship status anda
(sama ada single, married,divorced dan sbg.)


Jika anda memilih in an open relationship..sila tukar kepada pilihan lain..

Kenapa?
merujuk kepada Wikipedia,open relationship bermaksud

a relationship in which the people involved agree that they want to be together, but in which romantic or sexual relationships with additional people are accepted, permitted or tolerated.."

atau dalam bahasa Melayu

"satu hubungan dimana pasangan yang terlibat bersetuju untuk bersama, tetapi hubungan seks atau romantis dengan orang ketiga adalah diterima,dibenarkan dan dibiarkan"

Wan harap semua orang faham dan mula berubah..
Lihat,bagaimana mereka cuba mengelirukan minda umat islam



10 comments :

L@n@ a.k.a Mak Budak said...

boleh saja .. tq..

rabiatul said...

Thanks f0r the inf0 :)

miya said...

huh??

entri baru:
Wikileaks vs tuala wanita
maaf kawan, jangan cari aku!

y-A-n-A said...

oOo.. dgr open relationship je dah gerun.. huhu

dhilla nazli said...

makaseh yer wan!! eheheh

whitecappuccino said...

ok..tq..

Mata Hati said...

ohh mcm tu ker.. selalu buat complicated jer

Atika Natasha said...

ika pnah dnga pasal bnda nih...
sbel0m ni ika ltak status wid0wed,tp skang dh tuk0r kpd sngle..ekekek

Syafiq Rosli said...

nice info

awaniz said...

tahniah... anda telah menjayakan lagi propaganda mereka...