Friday, December 31, 2010

Hanis Zalikha masih jadi tumpuan blogger!! Cik Elia sape pulak ye??


Sejak dua menjak ni,bila wan post pasal blogger cantik kita ni..
traffik up menjadi-jadi..
 dapatlah jugak merasa penangan populariti cik hanis zalikha ni..




terkejut wan bila check kat abg Nuffnang
Keywords paling tinggi ialah 




sila klik untuk membesar


Kesimpulannya,jom post pasal cik Hanis Zalikha ni..
mesti traffik korang up..haha..
nak harapkan populariti orang je la..diri sendiri orang tak kenal sangat..huhu


********************************************


sekarang ni dah ada isu baru pulak..
kenal cike elia..ala,girlfriend awek penjaga gol Malaysia
yang macam korean look tu, si Khairul Fahmi..
sehari je blog dia leh cecah 1000 follower..hebat kan..huhu..


ni link blog dia..


Elia






x taw la kan kalau lepas ni,
elia pula yang ambil alih trafik si hanis zalikha..
sama-sama lah kita tunggu dan tengok

4 comments :

Izamir Ridzwan said...

wan.. yg terbaru psai cik elia(awek kfcm) IR dh buat smlm.. mmg mencanak trafik..

kiwi said...

ape kata tulih je pasal dua2 orang..hehe

FLORISTICA said...

blog elia pun mantap! tak boring baca... :)

Mia Liana said...

sekarang dah 5+++ lebih.. dalam 1 hari dah naik 2+++.... dahsyat tu...