Friday, December 17, 2010

Jom undi Blogger Izamir Ridzwan..Blog Pilihan Malaysia 2010( Sticky Post)

**Perhatian!! ini adalah sticky post sehingga 17/12/2010.. Untuk entri blog terbaru,sila scroll ke bawah ye!! 

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua..


Mesti sekarang ni tengah hot kan pasal undian ni kan..
khusus diadakan untuk blogger yang berdaftar tahun 2010..
The most best blogger yg pak cek vote adalah Izamir Ridzwan.. (try usha blog dia)
nak tahu yang mana?
klik read more kat bawah ye




ok!!
first skali jom g laman web untuk undi ye..

klik link ni taw.. Undian peringkat Pertama
dah klik tu..mesti tgk byk option kan mana nak pilih..

pergi Blog Baru (2010) Pilihan - 1





pilih no 40 k!!

blog dia sangat best dan memang layak menang anugerah ni ok!!
x caya.. tgk link blog dia kat atas..

time kasih atas undian anda!!



26 comments :

Izamir Ridzwan said...

terharunya,.. nak nanges ni.. sob sob sob.. im really appreciate whatu u have done.. huhu nk kena balas jasa ni

zacky ~786~ said...

wahh~ promote seyh..!!
ok2 i'm in..

iqbalhakimi said...

waah..jeles sih..hehe..bagus2..vote for izamir vote iqbal jugak..112..hehe

ateeka amer said...

haha aku tak tau langsung mende2 ni. aku jenis tulis2 tak pikir mende lain.

Tok Esah said...

wah bestnye wan pomot blog IR, pomot blog tok plak.. hahaha biar tak masuk pun, hehe bgus2...

HazUmA ZierAh said...

dah undi.. undila sya jga... pilihan 4.. no.146... xpkse.. sesaja jer~

Mata Hati said...

saya pun undi izamir jugak.. :)

thanks atas ucapan tu. saya pun tumpang follow blog ni

Afiefah Safieni said...

vote for izamir

KimiCnoL said...

1 vote untuk anda,,

JOM UNDI SAYA =)
"1.Pilihan 9 No346"

baincardin said...

Salam Rozuan.

Rozuan guna software HDR yg mana?

Bain guna software tu download free software HDR kat sini:

http://www.baincardin.com/2010/01/mof-hdr-tetap-perlu-diteruskan.html

Selamat mencuba! ^_^

nur said...

rozuan
jom jom mengundi
ALL IN ONE

apezs shah said...

tahniah tahniah apezs dah vote sama..;) chaiyokkk pakcik biola...

Puteri Iqa Izyan said...

oh.kamu upenye buat entri utk IR :D

Amirrah Zawani said...

best sgt kah blog dia??
jap nk p tgk.. kalo mmg best i vote :)

Rashid said...

salam

okey nanti saya terjah sana k ..
nak juga tau .,

POSH76 said...

nak kena tengok ni best ker tak hehe

qasehraihan said...

saya dtg nk berkawan dan folow dia..folower ke-180, jemput jenguk dan folo kita ugek ye..keep in touch

dh undi!hehe

DiaUmaiNiNaz said...

no. 40..i da vote, gud luck.

Puteri Iqa Izyan said...

meh singgah kt blog.ade something ;))

baincardin said...

Jom layan 'Part 2' plak. ^_^

NeidIyra said...

vote done :)

za petrelli said...

hoho.. baek nyer. tolong menolong amalan mulia

misz sheyla said...

hoho....rajin pomote..mekasih uhuuuuuuuuuuuu

yad'z said...

singgah balas jejak pagi...^^.. gud luck pada blogger yang tercalon...

Aty Adnan said...

wow...syoknya, ada org tolong promote .....jom singgah..undi 270 jugak!

CGG said...

cgg pon nak usha laH:)