Thursday, December 30, 2010

Keputusan contest komen terbaik!! Pemenangnya ialah....


Assalamualaikum dan selamat pagi..

ok,berbalik pada tajuk,hari tu wan ada buat satu contest..
Alhamdulillah,ada juga yang sudi join..
walaupun ni first time wan buat,,

kat sini link contest tuh

anyway,sangat susah nak pilih pemenang..
wan ada letak beberapa kriteria..untuk pilih siapa pemenang..
tak semestinya komen panjang-panjang boleh menang..

Sebelum wan announce siapa yang menang..
wan nak ucap thanks sebab sudi join..

Tempat ke 3 jatuh kepada



*************************

Tempat ke 2 jatuh kepada..



****************************

Dan juara jatuh kepada



Pada yang berjaya,tahniah diucapkan
hadiahnya ialah wan akan promote blog mereka selama seminggu..

Pada yang kurang berjaya,
teruskan usaha lagi..Good Luck!!



6 comments :

Izamir Ridzwan said...

wah terharu ni.. terima kasih..

Tok Esah said...

tahniah yer pemenang!!!

Tahniah Malaysia Juara, Esok Cuti??

iqbalhakimi said...

tahniah utk pemenang =)

Sham said...

aduh ko tak bagi aku menang wan...takpe, siap ko...pasni aku mesti torai lagi...

areteacar said...

SALAM WAN!!

WAAA.. FIRST TIME DALAM HIDUP MENAG CONTEST INI. HEHEHE.. THANK YOU!!!! ^_____^

syira aka sepatu hijau said...

salam

tahniah kepada pemenang dan diri sendiri :)

maaf sebab lamabt jenguk :) cik puan syira tidak berapa sihat ..



terima kasih bebanyak.. :)