Friday, December 10, 2010

Pak Cek Biola minat gila Maher Zain..



Sape minat Maher Zain??
Angkat tangan!!
Nanti pak Cek Biola bagi gula-gula k..

Dulu tak layan sangat lagu nasyid..
tapi bila Maher Zain dtg ni, jadi minat plak..hehe..


nyesal ari tuh x pergi jumpa die..masa die dtg KL..
masa tu tak kenal lagi dia..huhu..lambat tol pak cek nih..
suka dengar lagu dia mase tuh..tapi x tahu sape artis yang nyanyi..haha..

Pergh,lagu dia memang beri makna..
santai,relax,cool..
tenang sgt dgr lagu dia..

Lirik lagu dia dalam level English yang senang..
semua orang faham..
ari2 bukak lagu dia..hehe
InsyaAllah,For the Rest of my life,byk lg la..

Kesimpulannya,saya suka nyanyian maher Zain!!
Anda cam ne??

4 comments :

zacky ~786~ said...

die mmg hebat.!!
lgu die sume best.. yerr dakk ??

.b.e.d.d.y. said...

anak sedara umur 2 tahun kalau tengah marah2, ajak tengok video maher zain, hilang terus marah dia. tersenyum sorang2 tengok maher zain.huhu

nur said...

memNG BEST DIA NI KAN
ALL IN ONE

qasehraihan said...

putar bepluh kali pun xjemu..saa ada cd nerr..pling suka 'the choosen one'..tenang je lagu tu