Sunday, December 12, 2010

Pak Cek nak tanya pasal entri!! sila komen!!


Assalamualaikum dan salam sejahtera
buat semua follower,blogger dan reader..

tq byk2 pada sape yg komen pasal entri pak cek sebelum ni
pasal macam mana nak print screen?
kalau ada cara lain,boleh la komen kt link bawah ni ye..


Satu lagi soalan pak cek..
perasan tak,setengah blog,entri yg diletakkan x full
kan ada perkataan read more
bila klik read more tu, baru keluar satu entri yg full..

Bagaimana nak buat?mintak tlg ye..
saja nak upgrade n buat perubahan ckit terhadap blog pak cek..time kasih..

5 comments :

zacky ~786~ said...

haa.. yg tu , zacky pon nak tahu gak...hehe..

ateeka amer said...

pergi kat settings. klik site feed. tengok kat allow blog feeds, then pandai2 la ejas sendiri.

krole said...

hehehe salam bro...ok nak bat readmore cam krole tu x susah ni kod dia



buh je kat mna yg bro suka dlm en3 tu~

Tok Esah said...

print screen?? hhaha

senang jer,

tekan ctrl then tekan print sc kat keyboard atas tu!!!

then buke paint, paste kat situ..

crop r kalu nak crop!! TQ

Cara Ngorat Awek Muda

akubersamaCahya said...

salam. meh abc tunjuk blog yg leh tolong ye.

http://blogspotutorials.blogspot.com/

sila lah tgk!