Saturday, December 11, 2010

Sila ajar saya pasal blog!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera
buat semua follower,blogger dan reader

agak lama jugak la saya dalam blog ni
dalam 1 tahun jugaklah..
kekadang,saya terjumpa blog yang lagi baru dari saya
tapi follower dia sgt ramai dan dpt byk komen bila dia post something..

Bukan nak dengki,tapi nak mintak sedikit tunjuk ajar,,
macam mana nak tarik org baca dan komen blog kita?

segala idea anda, saya ucapkan ribuan terima kasih..

4 comments :

Alynn Notnot said...

buat pasal isu2 semasa maybe?

azaliahjsalleh said...

tulis belog pakai hati
jd diri sendiri
itu yg org suka kot

cm lya , lya suka mkn
that's y suka post entry sal makanan
eheheheeeee
tp belog kita pun x hebadddd mne

Puteri Iqa Izyan said...

cara penulisan penting jugak.
jgn bg org cepat bosan.
lepas tuh susunan gadget dlm blog. biar nmpk kemas. :))

blog ni mcm rumah kitelah. rumah kan nk cantik. so, samelah ngn blog. :))

jgn sombong. rjn2 kn komen entri mane2. rjn2 blogwalking :D

nur said...

rajin2 blogwalking!
ALL IN ONE