Monday, December 20, 2010

Trafik meningkat : Satu perubahan dijalankan!!


Selamat pagi semua

Alhamdulillah syukur tak terkira,,
Pergi melawat Mr. Nuffnang untuk tanya khabar
dan dapat berita gembira darinya..




Ini adalah UV(unique visitors) wan dari 13 Nov - 19 Nov..
Peningkatan dari sehari ke sehari,,tanda pembaca masih setia
baca blog wan yang tak seberapa ni..

Walaupun x de la cecah sampai beribu2 macam blog orang lain,
at least ini pon dah cukup untuk setakat ini..
In future,more better ok!!


First time,dalam seminggu dapat PV 2000+
dan UV 1000+

terima kasih tau kat semua..
bukan nak menunjuk..tapi,rasa bangga pon ada..
x sangka dari blog seorang budak kampung yang tak reti apa2..
sampai sini..

teruskan usaha saya
dan terima kasih atas sokongan anda!!

10 comments :

jujie said...

tahniah ;)

Mama Kembar 3 said...

congrats & good luck wan!

nn said...

salam kenal
thanks cos sudi jengah blog nn.
erm.. nih kena panggil akak nih kakak kan.. dah tentu2 kamu lagi muda belia dari akak yang tetap menten muda ini.. hehehehe

apezs shah said...

Tahniah untuk kamu Pakcek!
Semoga berjaya. Saya takde sampai setahap itu.. ;)

*pakcek tolong saya, mcmane saya nak buat. Sya dah xboleh follow org lain la.. still problem mcm aritu.. HOW yea.. Please tnykan pada member followers kamu kalau ada yg boleh bantu saya.. hargai sgt thanks..:'(

zureen said...

tahniahhhhhhhhh! :)

forever love said...

wah..bgs2..teruskan usaha..atq ny traffic xsampai cmni lg..hehe

sekamar rindu said...

salam..

tahniah...:)) saya tumpang gembira..:)

Redbloodsnow said...

CONGRATS! :) TERUSKAN BERBLOGGING N BERBLOG WALKING..INSYA'ALLAH PENINGKATAN AKAN SEMAKIN MENAIK DAH TERUS MENAIK...HEHE


:)

Lulu caldina said...

good luck...

nur said...

wan
tahniah
ALL IN ONE