Monday, December 13, 2010

Wanita Maghribi Pilihan Lelaki Malaysia..


cuba lihat dekat gambar kat atas tu..Yang lelaki orang Malaysia,yang perempuan orang Maghribi

korang mesti dah baca kat paper kan..Yang laki tu nama dia Mohd Fairudz Mohd Yusoff,34..

Kenapa wanita maghribi jadi pilihan?
  • memiliki pakej lengkap seperti wajah persis artis
  • harga wang hantaran semurah RM14,000(lebih murah kerana matawang Malaysia lebih besar dari matawang Maghribi)
  • berkulit gebu,subur dan belum 'tercemar'
  • mengamalkan mandi hammam(mandi berwap)
  • guna minyak argan(lambatkan kedutan pada kulit)
  • pembersih dan menjaga makanan
  • tiada budaya kekasih @ dating
  • tidak berani melakukan kesalahan kerana keluarga berada jauh berbanding wanita dari negara jiran.
  • berpegang kepada agama
Pak Cek tak nak salahkan sapa2..itu hak individu..

p/s wanita Malaysia apa kurangnya..Antara wanita tercantik di dunia..

7 comments :

deAnza-wAnda said...

sapa bilang gadis mlayu x mnawan =))

ayied farid said...

sambungan yang di atas..xmenarik hati,tiada memikat...:))

akubersamaCahya said...

alahai, cian gadis2 melayu.huhuhu

nur said...

rozuan..
owh.. wanita maghribi ni ke.. siap ada pakej2 gitu
ALL IN ONE

Si DauN CeRi said...

woha..cantiknye isteri die..
bkn xde pompuan baik, cantik luar dalam kat msia.. ade je.. kalo gigih cari, insha Allah jumpe.. org kate ibarat mencari permata dlm pasir.. tehehe

kekunang said...

i read this kat METRO rasenye...agak judgemental di situ...ape kurg wanita malaysia-melayu??

perasaan dia sama mcm kalo tetiba pompuan ckp lelaki bukan melayu lebih bkualiti dr lelaki melayu...

ouchh...
heheheh...

Anonymous said...

gadis melayu jgn nak melenting pulak.....terima je hakikat yg korang tu makin teruk,berapa byk yg masih dara lagi 1%je kat malaysia,masak suami yg kena masak,anak suami yg kena jaga,makan anak kai mcdonald,bila suami cari perempuan lain melenting pulak,anak hilang kena dera ke salahkan org lain,tanya diri sendiri skrg,u need to change,dont be so modern,this is so true,berapa byk gadis melayu yg nak jaga mak mentua yg sakit?but diorang jaga mak mentua walaupun jaha sealipun boleh accept,jgn salahkan sesiapa,kecantikan seorang gadis terletak pada cara dia layan suami dia,lelaki balik kerja rumah bersepah isteri tak masak ...... jadi paham2 jelah,i boeh guarantie nilah yg belaku skrg tak heranlah bercerai tu meningkat