Thursday, December 16, 2010

Warna tema perkahwinan Idaman anda!!


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Perkahwinan adalah sesuatu yang penting dalam hidup seseorang..
Selain dari akad nikah yang paling utama,pasangan pengantin juga mahukan perkahwinan yang indah
satu perkahwinan yang akan diingati sepanjang hayat

Apa warna tema perkahwinan idaman anda?

Jom kita tengok contoh yang pak cek biola akan tunjuk

1) warna merah dan putih


2)biru ,gold dan putih


3)hijau dan putih


4) ungu dan putih


5)merah dan hitam


Sebenarnya,perkahwinan bukan sekadar warna kat pelamin
tapi ini hanyalah sekadar memudahkan kerja pak cek

so,apa pilihan korang nanti?tepuk dada tanya selera..





8 comments :

Izamir Ridzwan said...

huhu warna tema IR nnt wrna purple.. lawa la purle..

**huhu entry psal moto tu IR tambah sikit bgi nampk lain.. lau tak jd copycat..huhu lepas ni kalau nmpk versi tu, maknanya dia copy IR punya

Si DauN CeRi said...

hijau putih gorjesnye.. tapi gold dgn biru pon cantik.. merah xminat sgt kowt..huhu

Mata Hati said...

nak warna merah putih

deAnza-wAnda said...

nk buat warna pelangi hahahha

momochan said...

momo pilih warna merah dan putih!!! huhuhu tapi bile da nak kahwin betul2 nanti tgk colour yg mana cantik rembat je :)

EzzEddin said...

kalau cerita bab2 tema perkahwinan neh, saya lebih suka pada tema english garden..warna putih beserta bunga2 hidup, memang indah dan romantik..
chewahh
:P

syik@ iek@ said...

wane merah putih !! sweet je..

nurul fiyda said...

nak warna gold...