Monday, January 31, 2011

Aku nak buat header blog sendiri tapi, aku tak reti..


salam buat semua

bila blogwalking ke blog orang lain,wah!!
tengok kat header pon dah menarik perhatian..

dah banyak kali jugak la wat header sendiri..
tapi tak cantik la,pastu kalau post dekat blog..
terlebih besar la,terlebih kecik la..

terus down tak nak buat header..
ada sape2 nak tolong wat tak..haha..
tak pun ajar lah aku..


try tgk IR nye blog..siap ada lebah lagi..
wa!! nak jugak!!

4 comments :

ateekaamer said...

baru tukar header. tp cam biasa la, x cantik gak. haha

ferra ferro said...

tu la , ferra pun x pandai buat header .. =(

amir aizat said...

comel ap,ahaha

eastbullet said...

kalau ikut theme blog ko sekarang, ko memang tak perlu header, tapi perlu logo.. logo tu macam simbol blog ko.. senang citer cam logo dalam blog aku..