Sunday, January 30, 2011

"Angpaw CNY TOPUP from thenameisia!"


selamat malam buat semua..

check chatbox, blogger abc telah invite aku untuk join satu contest

contest ni dianjurkan oleh blog thenameisia



so,banner ni perlu diletak sebagai syarat penyertaan

kalau krang nak join contest ni,boleh je klik kat banner bawah ni ye..



so,kalau nak tahu apa syaratnya,bila due datenya dan apa hadiahnya,

just klik je kat banner atas ni ye..



oo ye..sebagai bukti aku dah follow blog tuan yang anjur ni,aku printscreen

aku adalah follower yang ke 342..



so,kat sini kena tag 1 orang kawan kita.

aku pilih follower terbaru aku iaitu

Zakwan Zainal (sila klik untuk ke blog beliau)