Sunday, January 16, 2011

BEN ASHAARI : CINTA MONYETKU




sebelum nak gi bersukan,sempat kt join segmen blog abg BEN..
buat semua yang nak join,klik je kat banner atas tu ye..

Cinta masa zaman sekolah ni biase la kan..
everyone ada perasaan ingin menyayangi dan disayangi,
Kita hidup untuk berkongsi pengalaman
agar kita lebih dewasa dan lebih berhati-hati di masa hadapan

Wan pernah minat seseorang masa sekolah rendah dulu..
tak mahu cerita siapa..nanti kantoi sangat..hehe
memang minat dia,kami satu kelas
selalu pandang dia sampai tak kelip mata

Dia lagi pandai dari Wan..hehe..memang kira best student la..
ada satu hari tu,kami celebrate birthday party
tapi dia tak join la
wan terkeluar satu ayat pasal wan minat kat dia.
wan terlupa ada sorang kawan wan tu mulut cibai sikit..tak leh jaga rahsia..
habis dia jaja cerita..hampeh ko..wat malu aku je..

Esoknya,terus dia larikan diri dari wan bila jumpa..
pergh..sakit hati je rasa..
melepas la gamaknya..hehe..tapi sekarang ni ok je..
still contact kat facebook..kalau ada jodoh tak ke mana..hehe

Itu je la kot..dah lebih 100 perkataan dah..

Pesanan wat tengah bercinta:
tak perlu kot cinta monyet ni..merepek je..
ganggu study r..angau lebih2..
kan kena reject nanti wat sakit hati je..single lebih baik..hehe

15 comments :

ir MASha said...

huish.rajin benar wan join segmen2 abg ben.. sy xde mse nk join2 segmen2 sgt.. asgmnt overload.nk blogwalking lg r jrg thp max.. thn ni dak kejut mkin bz..

so,enjoy berblog ye..huhuhu

niesz said...

cinta monyet mmg klakar..malu nk ingt blik..haha

zacky ~786~ said...

haha... aehh .. cian wann .. sob3..

wann.. bunga bukan sekuntum wann.!! ingat tuu.. wohooo...

efa said...

hikhik join gak erk..ceh member wan adess..habis jaja cian..tak pa itu lah nma cinta monyet huhu

nadia rosle said...

cinta tu best tau tak. hihi

sy!ka said...

hehe..cinta muyet..kelakar,la..best utk di ingat balik,

محمد فردوس سعد said...

salam singgah..erm, x pyah la bercinta, bercinta la selepas kawin, amat digalakkan

puteri cahaya. said...

wahhhh... bagus nye citer nie...hehe. good boy. nti singgah blog akak eh? http://ainblogger.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-cinta-monyetku.html

memeriahkan followers awak jugak :)

Abhamz said...

salam, suka baca kisah cinta monyet anda....tahniah krn dipilih dlm segemen En Ben.

whitecappuccino said...

cinta monyet..seronok juga masa tu kan..:)

Mohd Ridhuan said...

cinta monyet...
kenangan tu...

emieysandra said...

best utk ingt kenangan cmtu, xyah malu..dat's life rite..ehehe :D

kembatolo™ said...

sep tok guru.. ambo follow!~ hehe

nAs; The best in ME said...

Berkunjung balas ^_^.

Well sume tue dapat menambahkan pengalaman dan mematangkan diri.

Kadang2 best gak bila der kenangan yang lain dari Orank lain. tOl x?ehehe

aCu said...

hehehe..saye nak tunang. jempot datang umah :D