Sunday, January 16, 2011

Blogger baru (Peminat Arsenal) a.k.a. Lokman Nasri .. Welcome to the Club!!


bleh klik kat banner ni untuk ke blog BOLA SOCCER DOT BLOGSPOT

selamat pagi 
buat semua follower,blogger dan reader..

Wow!! terkejut sekejap..
Jiran bilik saya sudah ada blog la..hehe
niat dia memang dah lama..cuma tak kesampaian je..



Blog dia ni berkisar tentang bola..
dan dia ni Peminat fanatik Arsenal!!
so,wat kawan-kawan,sapa rasa satu geng ngan satu kepala ngan dia,
jom follow blog dia!!

pinjam gambar FB jap eyk..hehe

ni lah tuan punya blog..
pada gegurl kat luar sana nak kenal, follow blog dia ok!!

15 comments :

saya_arief said...

kene terjah ni.
xminat arsenal tapi suke dengan corak dowang main.

nur said...

owh.. ni ke kawan.. bagusnya wan tolong2 promote.. oke.. stret away nk g

Jemput keALL IN ONE

nur aisya humaira said...

barca best main...:)
chelsea pn ok gak...hehe..:)

Syazwana said...

hidup MU..

tiba-tiba

xD

aCu said...

pewittt! hensem la abg lokman!

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Assalamualaikum... Maaf lama kami tak ziarah blog kamu..

wooooo sape yag sokong MU tu... OHHHH syazwana yerrr.....nanti kau....kat sini arsenal aje lahhh

Izamir Ridzwan said...

will follow soon

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

yupppp aku follow niii

shahjiehan said...

cam kenal je lokman org kedah ni! dak ukm kan..hahhaa..1 mtrx ngan SJ...

ateekaamer said...

sebab dia fan arsenal, ok sokong.

Novelgurl said...

x gengx2..hahha

Si Bola-Bola said...

sape knal ak add la haha
malu2 kucing parsi lak ak rs
haha

annyss said...

mcm knl je lokman ni.. hehe

Sham said...

alamak the gunners...ble ke nak red devils nak berkawan ni...hee

Mr. Swift said...

Haha. Klaka je arsengal!