Sunday, January 2, 2011

Dinner tonight : Kumpul 44.5 Gram lemak bersama Burger King..


Salam semua..

alhamdulillah kenyang..wahahaha..
dinner yang special untuk malam ini..Syukur dapat makan dan kenyang..



by the way,petang tadi,my friend ask me nak pinjam helmet..
sebagai membalas jasa,dia offer me to buy something..
tiba-tiba rasa mengidam nak makan burger king uolss

boleh x?dah macam orang mengandung dah..
mengidam sana sini..huhuhu..

jadi,malam ni kumpul lemak banyak-banyak dengan Burger King..
entah berapa banyak lemak yang terkumpul kat burger tu..
macam biasa, satu burger tak cukup..
tengok saiz badan la kan..hehe..

mula-mula makan BK Singles Black Pepper



 lepas habis makan Burger black pepper tuh,makan lagi 1 burger
Chicken Tenders Sandwich



wan ni jaga sikit bab makan-makan ni..
terus online dan pergi ke website burger king



bukan apa..nak tengok kandungan nutrisi dua burger tadi..
semangat ni..azam tahun ni mahu turunkan berat badan..

nutrisi makanan dan bahan untuk BK Singles Black Pepper




nutrisi makanan dan bahan-bahan untuk Chicken Tenders Sandwich




18.9g + 25.6g = 44.5g
wah!! wan dah kumpul 44.5 g lemak..huhu
untuk malam ni saja ye..banyak tuh..
lain kali kena kurangkan makan fast food..
wan dah tak mahu lagi gemuk..



3 comments :

saya_arief said...

sedap woo.

Your Humble Servant said...

whopper depa memang the best hehehe

Sham said...

aku biasa makan burger ramly jer... hu hu...