Sunday, January 9, 2011

Facebook : Siapa Wan di mata mereka?.. X de nya nak secret-secret..


salam wat semua..
sebelum semua nak g main bola,bersukan atau pape je..
jom layan post baru dari wan..

perasan tak kat wall post Facebook korang,ramai tengah main nombor..
kita bagi kawan kita satu nombor,dan dia akan describe pasal diri kita..
kawan wan cakap benda tu secret,, bagi wan tak perlu..
kita terjah!!(haha..dah macam Melodi!!)

Wan cuma guna satu nombor je..571..
my feveret no dari dulu..
ni antara petikan ikhlas kata-kata dari diorang..



"?571 - salah seorang yang caring dan selalu tanya khabar masa
aku kena cikenpoks. oh sangat terharu T__T dia ni suka amek 
gambar, harap2 sudi amek gamba aku buat kenangan. muahaha. 
sangat gigih mempromot belog, dan sudah ada page sendiri. 
tepuk tepuk!"


2)Bell N Ross ?
"571:: aq p0wn cm xcaye leh cakap,keje,b0rak an k0..pasal ape, 
dulu aq 2nd year..ade gak perasaan cm x bape bekenan an care 
k0..tp skg sume dh clear..xd ape2 ag ar..bg aq k0 s0wg yg 
gigih berusahe..banyak idea2 bernas n menarik..penampilan 
berstyle..jap2,dulu ade ckp minat biz kan..s0, mau x tukar 
fac ke fep..hahaha.."


3)Hazie Kan
"?#571 -> Ahh, sapa bilang jantan melayu x menawan! I heart u 
so much! Xpenah pun kekwat dgn i even once. U sgt baik, open
-minded and fun-going! Had the best hang out wt u back then. 
Bila lg ye nk kumpul ramai2 melagho siang malam? Rindu gelak 
ketawa kita dolu2. Shayunk u..muaaahh! ?"



"?571: budak nie jugak.. haha.. knl dier dr dier 1st year 
lgik.. ke hulur kehilir ngan membe baik dier 2... berdua 
je... dh cm pkwe mkwe dh..haha.. dier nie leh dihrp.. tp kdg2 
tue sbb dh tension sgt dier jdik blur..rjin gak tgk belog 
dier tp jrg nk comment.. sbb dier xcomment pon belog 
i..hahaha... so pa pe pon chaiyokk utk mefek t k...:D"



"?571: easy, breezy, beautiful, covergirl~~~hohoh....nice to 
meet u, sorang yg byk ckp...ade je bende nk dicerita, nk 
dikepohkan~~itula, inila..walaupon ko cover2, tapi still nak 
kawan dgn aku yg laha nieyh,hohoh..aku slalu ckp cmcm2 pon ko 
x kesah..hope kite dpt idop sesame smpai bebile, syg ko~~"



6)Purnama Orked
"En 571. Ini lagi sorang kaki gosip.sama matrik.sama 
passion,sama kuat cakap,sama kuat gosip dan juga sama kuat 
makan! :PP well , I love being around u, sbb leh 
gosip2.hehe.bila takde dia ni,sunyi lah.makan ponnn tak 
seronok.cewahhh.haha. very informative person.semua dia tahu 
:P I cant recall bila kite start rapat,tapi semuanya berlaku 
kejap je.thanks sbb sllu tlg I ni.seb u tak berkira sgt :)
 i like u!"


7)shahrul ahmad
"‎571 : nak jgk die ni describe psl die..keke. xpe2. die kwn 
aku masa dkt matriks dulu.aku dgn die mmg suke feeling jd 
model. hahaha. tu la febrek kite org. skng ni, dah lama x dgr 
cerita psl die.yela, masing2 dah bz kan masuk U.die pon 
KEKWAT sikit nk cntct aku.hahahaaha.hopefully aku akan jumpa 
die nnt.nk pelokciumketatketat! ♥"


terima kasih pada kengkawan yang cerita pasal wan!!
love u so much!!

4 comments :

Qaseh dalia adelia said...

Boleh caye ke no2 ni hee

sy!ka said...

wah..best gak ek..nk cube la..hihi

♥ eyka elisha ♥ said...

hahaha~letih maen no2 ni..lwk pon de =P

klu baca blk mmg tergelak2 la ^^

HAQ said...

hahahahha.... 571.... i wonder where did u get the no? 57 means a lot to u of coz. so do i (111). but i just curious with the no 1