Tuesday, January 4, 2011

Hadiah Khas Tahun Baru.. Sempena menang komen entri terbaik..


**INI ADALAH STICKY POST SEHINGGA 4/1/2011..UNTUK LATEST ENTRY,SILA SCROLL TETIKUS ANDA KE BAWAH ENTRY INI..HARAP MAKLUM..TERIMA KASIH..


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

hari ni wan nak tunaikan janji sebelum ini..
keputusan komen entri terbaik sudah pun diumumkan

Sila lihat link ini untuk senarai pemenang!!

kat sini pulak ada link tentang contest yang sangat simple tuh..

tahniah pada yang menang dan pada yang tak menang, usaha lagi!!

jom kita promote!!

tempat pertama


sila klik banner untuk ke blog

**nama empunya blog Syira Qahira..
**747 follower setakat ni..
**memang fanatik warna hijau kowt..huhu..


tempat kedua


sila klik banner untuk ke blog

**memang sahabat baik wan
**nama penuh izamir Ridzwan
**follower terkini,938 orang
**entri yang simple and penuh maklumat


tempat ketiga


sila klik kat banner untuk masuk blog..

**x jumpa nama penuh dia..atikah kowt..
**follower setakat ni 354 orang..
**entri yang menarik dan font yang comel..

so,jom lah upkan traffik mereka..
follow mereka..
tinggalkan komen kat blog mereka..




9 comments :

syira aka sepatu hijau said...

salam

maaf dari tadi lagi nak masuk komen, tapi atas sebab bersiaran menggunakan beruk..kerana timit rosak ...mmg nahas la...huhu..


anyway terima kasih banyak..jasamu dikenang :D

nuR izyan said...

wah!!thniah buat mereka..
sy x taw pon ade contest ni..huhu
selamat tahun baru :)

Heidi Shafiq said...

wow! :)

areteacar said...

thank you!!! =)

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat maju jaya di harapankan tahun ini adalah lebih baik dari sebelumnya....

Pasang niat, Satu matlamat , satu iltizam, satu semangat dan laksanakan dengan tekat .... harus berubah buat terbaik... Jangan hangat-hangat tahi ayam...


Caiiiyooookkkkk .....

Ms sunsWeetz said...

congrteto all winner...hye salam perkenalan

efa said...

tahniah pada pemenang :)

ahsfantasy24 said...

alhamdulillah..
tahniah buat sume pmnang..

^^,

NormaLiza Mah said...

Hai...
singgah tgk entry n klik2... sama2 jana tabung...
jom klik2...
Moga berjaya dgn nffng...
Salam perkenalan.