Saturday, January 1, 2011

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway


Salam buat semua..

sempena tahun baru ni,nak join la contest yang kawan wan buat, Izamir Ridzwan

dia nak bagi pendrive free la..korang nak x?free kot..

jom la join ramai2..blog dia best sgt..

ok..nak join benda ni mestilah ada syaratnya kan..

1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan..( dah confirm!!)

2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini..
(confirm!!)

3) Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang..
(confirm!!)


4)Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan..(confirm!!)

1)Zacky

2)ABC

3)syira aka sepatu hijau

4)fiyda

5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini.. Itu jer..(confirm!!)

wan lulus!! 

##Spesifikasi hadiah :
  • Kingston Data Traveler 101 G2 ( IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru laa)
  • Berkapasiti 4GB setiap satu
  • 4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui Random.org... Ala-ala macam cabutan bertuah gitu.. 
Selamat Berjaya..!!!









4 comments :

Izamir Ridzwan said...

hhehe join jugak.. ingatkan dh lupa IR =) terima kasih wan

syira aka sepatu hijau said...

salam

tq tag syira, wah ni orang yang ke 4 tag syira untuk contest ni....hehehe

akubersamaCahya said...

maseh bz kemas bilik.. klu sempat abc join,, tq tag ^^

mdigital.com.my said...

http://mdigital.com.my/blog/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway/03/356
telah menjoinkan dirinya dalam contets anda hihihih...