Wednesday, January 19, 2011

Kami diganggu beruk UKM yang well-educated..


penat sungguh lepas jog hari ni..
sejak dua menjak ni rajin pulak jogging..
biasalah,asyik duk ternak lemak je kan..
kena lah sekali sekala kurangkan pengumpulan lemak tuh..

geng jogging jumpa kat stadium tadi

kalau dulu,slalu jogging kat stadium yang hanya beberapa langkah dari asrama..
sesiapa yang area situ,kalau anda malas turun main,wan tak tahu nak cakap apa..
memang sangat pemalas dan tak de alasan munasabah nak bagi..huhu

tapi sekarang ni,jogging pusing UKM plak..
on the way nak ke FSSK @ Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan,
kami jumpa sekumpulan beruk tengah party dekat atas jalan..
ko gila apa..nak cepat mati..

Kitorang ni jenis yang lemah semangat mula la rasa gugup..
bila la beruk2 ni nak blah ye..
dengan konfiden,kitorg lalu situ dan tetiba ada benda sergah
kitorang cabut lari..haha

beruk di UKM
sumber: Prof. Ahmad

Kurang ajar nye beruk,kau buat aku takut je..
rugi tol tak rakam video beruk tuh..
dah la ko kecik,ada hati nak sergah kitorang..
memang segala jenis perkataan keluar..


beruk UKM yang educated,,baca newspaper lagi..haha


aku memang dah jadi berukophobia(phobia dengan beruk)haha..
jaga kau beruk,aku bawak geng aku satu Kajai nanti..ceh!!

12 comments :

Daniela said...

heeee.....main sergah2 plak beruk tu ek!

niesz said...

pndai giler beruk ni pegang paper..

yana.izzati said...

hahaha..memang cuak..dulu mase blaja kat ukm tak pernah laa kena sergah ngan beruk..sebab memang sengaja carik jalan lain kalau nampak geng beruk tengah ber'party' kat jalan raya..hahahaha

annyss said...

kiy pun byk beruk.. grrr...

Diya Edhayaa said...

kalo tnye isu semasa pn ley jwb kot beruk2 tuh..
hehehe

dyba gula-gula said...

eh!! tu rafi ek???? tu kwn dyba~
kim salam nan dier ea....;)

whitecappuccino said...

beruk pulak sergah orang ye wan?

biella93 said...

takot giler tgok beruk . takot kena kejar t . huu

ateekaamer said...

nak bawak geng Kajai? eh eh tetiba sakit perut plak. hehe.

nadia rosle said...

hahaha. sangat educated itu beruk!

azalia hjsalleh said...

kat p.alam nie x de plak beruk
tp ade charlie

Wan Hafisah Collection's said...

terer tul beruk tuh! syabas cik beruk! belajar kat UKM lagi tuh!

khusus dia amik: psikologi manusia.

itu jwpn dia sergah ko wan! hahah..