Tuesday, January 4, 2011

Mr. Nuffnang bagi BE Iklan DIGI.. Terima Kasih..


Alhamdulillah..

kesian bila tengok BE Nokia tinggal sorang-sorang dah bape hari..
Tapi..hari ni dia dah ada teman..
DIGI Angels War dah jadi teman dia..
bukan main happy cik Nokia kita ni..dapat berteman dengan abang DIGI..huhu
tak percaya ke,jom tengok ni..


nak promote la iklan BE yang wan dapat ni..
inilah iklan DIGI tuh..


DIGI ada buat kem 2 hari 1 malam

Date: 15-16 January 2011
Venue: D’House, Lot 10, Jalan Delima 1/1,
Subang Hi-Tech Industrial Park,
40000 Shah Alam, Selangor.

tapi,ada syaratnya la kalau korang nak mereka invite korang..
nak tahu apa syaratnya..tengok kat bawah ni..

ada beberapa step simple sebenarnya..
khas untuk pengguna DIGI..
klik sini untuk join benda ni (SILA KLIK)

5 comments :

eqbalzack said...

alhamdulillah...abg eq pun dapat...hehe

AMMAR YASIR said...

Bestnya dapat BE..Rezeki tahun baru ni....hehehe

the triplets said...

tak dapat ....

d_LA said...

wahhhh..tahniah..dla pnye tinggal 1 jer..wuwuuuu

arep_lockermonth said...

hurmm...gud for you!

sy follower baru awk..follow me back