Friday, January 14, 2011

Najwa Latif .. Bakal meneruskan legasi Yuna?


ada sesiapa kenal Najwa Latif tak?
tadi lawat blog cik epal tengok dia post pasal girl ni
budak ni still sekolah menengah lagi

kalau nak dengar lagu dia,boleh g kat akaun youtube dia,klik sini

Najwa ni still budak sekolah menengah
kalau tak silap, Temenggong ibrahim Girls School

korang try dengar dan tengok sendiri video dia kat bawah ni
memang best..

13 comments :

░♥si lampu neon♥░ said...

hebat tu...muke pon nak same daaa =p


Check it out Entri Paling Best !
# Isteri Mengidam Makan Babi !#
# Cara Buang Windows Genuine Notification#
# Awek Leggings Ketat Seksi #

Azwa Azee said...

my junior..hahha..her sis pon mmg pndai nyanyi..

Izamir Ridzwan said...

next year suruh dia msuk ajl

anamizu said...

fuhhh dahsat!
die dah uplod video kt u tiub ke??? kalo blom sruh cepat..kang buleh jd cm ana raffali..ngeee~~~

recent post : |curriculum vitae atau resume???|

ateekaamer said...

yuna tuh bagus sgt ke? tah la as for me, she's overrated.

ingatkan najwa anak muhyiddin. i suka najwa anak muhyiddin tuh :D

za petrelli said...

yuna best

ArELeEz said...

isk3.. best la tgk gal pandai main gitar nih! jeles, hokay..! hu3..

Attoae said...

warghh tak boleh usha, line tenet terlampau sl0w. ;d

sissyira said...

salam

tak kot..hehhe


p/s : dulu burhan...tanya sebab muka nampak macam kawan...huhu..puok2 dikir barat pusaka naim...heheh

Heidi Shafiq said...

she's incredibly fantastic.. :)

d_LA said...

ermmmmm..jujur yer..bg dla suara ade tp xleh jual sbb xde kelainan sgt..ramai yg boleh nyanyi tapi x semestinya boleh jual..bkn x sedap tp biase je..pjg pulak pengkritik ni mengomen..hehe

zacky ~786~ said...

wahh... ~ awek mn nie ?? nk knal .. eekkeee...

ijatnuar87 said...

heheheh...sorang lagi penyanyi baru,hehehe....smoga dier tak tenggelam dalam kealpaan dunia,heehhe..tp sedap gak suara kan..