Sunday, January 2, 2011

Pendapatan Nuffnang Bertambah : 3 Metered Earning : 2 Buffered Earning


lepas tunggu 2 minggu Encik Nuffnang update pendapatan
ari ni dah naik..update sehingga 25 Dec 2010..
Minggu lepas punya tak dikira lagi la..

By the way,gembira sebab dah boleh cashout untuk kali ke 4..
tapi,malas la..nak simpan sampai beratus-ratus
mungkin hujung bulan ni baru nak redeem..

********************************************************

3 daripada 5 Buffered Earning dah jadi Metered Earning..
jadi, cuma tinggal 2 je lagi yang masih Buffered Earning..

iaitu


by the way,satu pencapaian dalam arena Nuffnang..
Semoga Encik Nuffnang bagi lebih-lebih lagi in future ok!!

8 comments :

Tok Esah said...

wah bestnye.. huhhuhu tok tak pernah dpt BE!!! huhuhu

luvYOU said...

wahhh...mau jugakk satu !!! :D

shima said...

wah pakcik kayo lar... leh belanja ni. hehehe

saya_arief said...

BE best..
t'baek...
:D

~IHSAN AZ~ said...

haha, tunggu la banyk2 dulu, boleh buat beli kete or motor terus,huhu...

PEREKA CERITA said...

betul la tu.. sekarang ni earning nuffnang dah dilewatkan seminggu n di update hari ahad..

tp aku pon nak ikut cara ko.. tak payah tunggu lama lama.. klu rasa nak chat out.. terus je coz dah ramai blogger yang earning ditarik balik.. bahaya kan..

Mustaffa Khairul Azzam said...

sedih..BE dah abes..dah jadi ME tadi...

Namz said...

Alhamdulillah :)