Tuesday, January 11, 2011

"salam perkenalan buat blogger baru"



selamat malam semua..

sebelum wan mula nak tutup mata,kasi settl dulu hutang hari ni..
petang tadi,wan ditag oleh Zacky untuk satu segmen..
segmen ini datangnya dari blog SJ @ ShahJiehan


asal usul nama blog saya
Pak Cek Biola tu memang refer kepada saya.. Pak Cek tu bukanlah seorang yang tua..sekadar panggilan untuk alam blog sahaja..dan wan meminati muzik violin..
sebab itulah tajuk blog macam tu..


mengapa wan suka berblog?
satu hobi yang menarik,boleh tambah kenalan dan kembangkan idea.Di samping itu, boleh menambahkan pendapatan sampingan

azam anda terhadap blog
berazam untuk menulis entri yang lebih berkualiti 
dan harap ramai orang akan follow blog wan..
ini memudahkan lagi ramai orang dapat kongsi cerita dengan
segala entri wan dan bercita-cita untuk jadi blogger profesional

5 orang saya tag
IR
ABC
sekamar rindu
kalamHati
Kiwi Blurr

Jom bantu sesama blogger!!
Bersama-sama meriahkan segmen ini..


11 comments :

kiwi said...

ops! kena tag. Hehe..tak de tarikh tutup kan. Nanti kiwi buat okeh. Tq ya tag kiwi :))

Izamir Ridzwan said...

thanks tag

Kalamhati said...

tq wan tag akak..kena jawab soklan tu gak ek..hehe

ferra ferro said...

mari memeriahkan entry die ! =D

Lulu caldina said...

pandai ke main biola?

Siti Safiyyah said...

wahh awak pun join jugak eh? hehe, nice entry..blog awak pun kemas je.best best. selamat berkenalan yer wan.. :D

ahsfantasy24 said...

salam pkenalan jgk dr kite..
:)

saya_arief said...

bahagian azam tu yang terbaikk.
hahaha.
:D

farahd101 said...

thanks jenguk2 blog sy :)
smart blog

shahjiehan said...

moga cita2 menjadi blogger terkenal tu menjadi kenyataan yea wan~

cikpuanhady said...

menarik nih..can nak join jugakla..

Jom skodeng : Apa itu Matterhorn?