Saturday, January 1, 2011

Happy New Year 2011.. Azam mahu jadi a better man.. boleh x?


Assalamualaikum dan salam satu Malaysia..

Mata masa tulis entri ni mengantuk sangat..mana taknya,baru pulang dari KL
lepas celebrate New Year dekat Pavillion, Bukit Bintang..

Sebenarnya,tujuan aku ke sana,bukanlah nak bergembira sangat..
sekadar nak tengok warga kota KL yang gembira sambut tahun baru..

aku tak mahu berbicara tentang hal agama,
tetapi lebih membincangkan tentang isu semasa

by the way, sebelum pergi celebrate,
kitorang tengok filem  The Tourist dekat Times square


memang boleh tahan jalan cerita dia..yang pentik cik Angelina Jolie kita
memang cantik dan stylo walau usia dia hampir tua jugak lah..
cerita dia ada iras-iras cerita Salt..
tengoklah cerita dia..memang simple tapi best la..



Memang kitorang celebrate New Year dekat dataran Pavillion..
Memang havoc walau tak de artis,ada persembahan tarian
dan berkonsepkan lady gaga,ikon hiburan dunia..



Tapi,setiap tahun,sikap warga Malaysia sama sahaja
sempat tangkap pic pak cik Alam Flora tengah sapu sampah sebab sampah memang banyak sangat,,so,memang sikap kita terlampau enjoy
sampai lupa benda yang basic..



After New Year,kitorang lepak kat KLCC..
sebab nak tunggu train Komuter awal esok pagi..



So,aku bukanlah nak ajak ke apa..
korang yang dah besar fikirlah sendiri yang mana baik yang mana buruk..
kalau pandai bawak diri,x de nye sampai nak minum arak,hisap dadah..
aku ni jenis minat muzik dan hiburan..
tapi,semalam,everything is just okay..
nothing bad happen to us..

3 comments :

..bicara hati ke hati.. said...

selamat tahun baru!

Izamir Ridzwan said...

pavi tu.. tmpat org kaya2..

azalia hjsalleh said...

woahhhh meraih jugak suasana walaupun x da artis

cite tuh memang bestkan
romantik ada
lawak sikit2 pun ada
aksi pun ade
tempat dia pun chantek