Wednesday, January 12, 2011

"Saya Pelajar UKM"


kalau anda semua student IPTA,jom join kat sini.. Blog Pilihan Malaysia Kategori IPTA


ini gambar wan dengan coursemate masa fieldwork dekat Tasik Chini..



hye..nama saya,wan..
belajar di UKM,Bangi..
Wan ambik course Sains Biologi
masuk pada tahun 2009 dan akan habis pada tahun 2012..


Pengalaman:
banyak sangat pengalaman berharga..setakat skip atau ponteng kelas tu biaselah kan.. bila dekat universiti ni busy la..banyak benda nak kena buat dalam satu masa.. Kena study lagi,ada program lain lagi kan..pasal cinta,hehe..adalah minat seseorang tu tapi masih tunggu jawapan dia..Sabar je la.. 

19 comments :

MiSzy DiaN said...

OOouhh..
org UKM rupanya..
^.^

man yusoef said...

ces..aku dah habis bljr..hahaha

apezs shah said...

utk budak IPT je haha...;)

baincardin said...

*HDR on animals! Jom layan...^_^

ArELeEz said...

pengalaman xbuleh blah leez mase kat campus adalah main balas2 mercun ngan kolej budak lelaki sampai kene sound ngn r.s. tp, sib baik xkantoi! fuh! ;P

Mat Ganu said...

salam perkenalan...^_^

aCu said...

ehem. nk kenal ngn budak pakai glasses hitam tu. bole? hehe

::wan fadhilah:: said...

salam kenal dari UMS =)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Hai pelajar UKM. Atul pelajar UiTM. Hehe.

Asha Shalina said...

wahh..ukm eh..dulu sy pernah jugak apply ukm, kos sains politik..tp rezeki kt upm pulak..huhu

ohbintang said...

hye budak ukm :)

allyza abdullah said...

usm singgah ukm lak :)

chummy_cliche said...

ouh budak UKM.. huhu .. salam perkenalan... best lah biologi... korang buat research banyak taw :)

chacha said...

aumcakkk!!
haluuuu~~
owh dari UKM rupanya...
salam perkenalan dari UUM... :)

gaung said...

itu dia..kami dtg nie..tgk jiran jrn dlm BPM...

Sapika! said...

dari penang ke bangi~

::CIK LYNN:: said...

balas singgah dr usm kbg krian ke ukm bangi....=p

Sansan Onwan said...

hi pelajar UKM.saya pon UKM gak.rasanya pernh nampak tapi xpernh tegor.slmt berkenalan.lawa blog!

mySheiRa said...

salam kenal dr stdent utm :)