Saturday, January 8, 2011

Selamat ulangtahun 0307!! kenangan di MCKK tetap bersemadi!!




hari ni genap 8 tahun ulangtahun batch kami..
wan ni salah seorang budak batch 0307 MCKK..
ada sesiapa tahu MCKK x?
mungkin ramai yang tak kenal kan..sebab sekolah tu tak de la famous sangat


biasalah bila tinggal sebumbung dekat asrama
lima tahun pulak tuh..banyak sangat kenangan masa dulu..
masa tu lah kita kenal erti unite..kita kenal erti stand..



Kat situlah,wan mula belajar erti menjadi pemimpin..
"We are cream among the cream"
memang rindu sangat untuk kembali ke masa lalu..
sekarang ni,kita semua dah terpisah jauh..



Ada di UK,Jepun,India,USA..dan tak kurang masih tetap di Malaysia
biar kita jauh dari segi jarak..
harap kita dekat sentiasa di hati..



Buat batch 0307 MCKK
Happy Anniversary!! l0ve you so much!!



16 comments :

ziema cindalena said...

skola ayah saye beberape puluh tahun yg lalu....

apezs shah said...

salam

insyallah wan.. semoga derang sentiasa ada dimindanya...;)

Izamir Ridzwan said...

perghh wann dulu bljr kat MCKK..?? salute lah..

KizZ said...

Wohooo..budak bekas MCKK,..
mesti pandai gile nih..

Jom sini,
Lepas gian oh

wahida said...

sebak seh kalau teringat memori zaman belajar dulu..akak tau je MCKK tu apa..kan sekolah budak cerdik pandai tu...
err, salam kenal, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

~hAKim ZaiLAn~ said...

bro,masa batch ko karnival rmc-mckk wat katne?

zacky ~786~ said...

hppy anniversary

s.y.a.r.q said...

sape yg x kenal MCKK...sekolah popular tu :)

ahsfantasy24 said...

padang kbanggaan..hehe
tu nape ad tongkat same? huu~

Teratak usang:
http://www.ahsfantasy24.com/

azalia hjsalleh said...

kalo buat reunion nie confirm best
hoho

Sham said...

wah mckk ko ye wan...sekolah pemimpin2 negara tu...

IMANSHAH said...

Hari ini juga ulangtahun ke 8 saya di STAR..saya juga masuk tahun 2003...

sissyira said...

salam

masa lalu adalah kenangan yang terlalu mahal untuk dilupakan :D

anamizu said...

skolah mak ude!! ^^

eyjalukman said...

wahhh mckk , skola famous jgk tu PCB :)

msti bila dah lama tinggal skola tu rsa rndu kn?

btw happy anniversary :)

pemilik.hati said...

Knal x budak nama miki?? Main bola keranjang?