Saturday, January 29, 2011

"Tempat jatuh lagi dikenang, inikan pula tempat bermain.."


Alhamdulillah selamat sampai kat rumah pagi tadi
dalam kul 12 tengahari..
tak sangka train naik semalam sangat lembap..

yang hairannya,tengah-tengah hutan pon berhenti,
erm,ada orang turun kat situ ke@ ada stesen yang aku tak perasan..
tapi takpelah,biarkan saja..
asalkan dah selamat sampai rumah..

benar la kata orang,
setinggi mana kita belajar,jangan lupa asal usul..

rasa tenang balik ke tempat asal
nak kata maju,KL tu lebih maju dan teramat maju kot
tapi,semaju-maju KL
ada sesuatu yang special di sini yang tiada di KL
iaitu ibu ngan ayah..

ini bukan cerita sedih ok..
tapi seronok yang tak terhingga dapat jumpa mereka..
Alhamdulillah..
Tuhan masih panjangkan umur kami untuk berjumpa..

Sayangi ibu bapa anda selagi mereka masih ada..
Al-Fatihah buat yang telah pergi..

p/s sentap kejap dengan statement kawan yang sayu bila aku post pasal parent aku..
rupanya parent dia dah tak de..Al-Fatihah..

10 comments :

Hazira Saupi said...

Alhamdulillah dah selamat sampai rumah. Kirim salam parent :)

Izamir Ridzwan said...

syukur selamat dlm perjalanan

Wan Hafisah Collection's said...

Semoga bergembira disana, jelesnya akak tak dpt blk kg!!!!!!waaaaaaaaaa...

Puteri Iqa Izyan said...

fuh.. mesti bosan nek train lame2 kan? :D

paah mohamad said...

weh, balik kelantan ke? sob2 sob2. nak balik jugak

Mohd Ridhuan said...

alhamdulillah...
sampai jugok demo kg...
huuuhuhuhuhuh

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

GKSB seronok naik train hehe..

al-fatihah untuk parent member tu

Cikgu Fikri said...

alhamdulilah..
selamat gak smpai kelantan :)
balik KL bler?

Khumaera Ismail said...

selamat bcuti~!! sayangi ibu ayah anda selagi hayat dikndg badan =)

whitecappuccino said...

nikmati masa berharga bersama parents ya.